Veure aquest correu en el teu navegador

Estem d'aniversari!

 Els dies 10 i 11 de novembre se celebrarà la campanya 'Una Poma per la Vida', que està d'aniversari: 10 anys! T'expliquem què han suposat per l'esclerosi múltiple 10 anys de la poma solidària.

 

Més recerca i més serveis

L'èxit de la poma solidària és producte de molts petits gestos solidaris. Des d'aquí volem agrair l'esforç realitzat per Condis, els 5.000 voluntaris que ens han acompanyat al llarg d'aquest temps i a tots els solidaris i solidàries que heu comprat la Poma per la Vida.

Durant aquests 10 anys hem venut 320.000 pomes. Els fons recaptats s'han dedicat a: recerca, polítiques d'ocupabilitat i serveis de neurorehabilitació.
En aquest últim aspecte, la campanya ha fet possible més de 10.000 sessions de fisioteràpia.

Llegeix més

 

Els padrins dels 10 anys

Abel Folk, Xantal Llavina, Àngel Llacer, Jordi Cadellans, Jordi Díaz, Xavi Coral, Lídia Heredia, Elisenda Camps, Francesc Orella, Joan Pera i molts més han apadrinat la iniciativa al llarg d'aquests 10 anys.
 

Llegeix més

 

"Ser voluntària és una manera d'implicar-me"

Cristina Quindós té esclerosi múltiple i és voluntària d''Una Poma per la Vida' des de fa uns anys.  Implicar-s'hi és una forma de contribuir a que s'entengui una malaltia invisible.

 

Per llepar-se'n els dits

No us perdeu les receptes d'Ada Parellada, padrina d''Una Poma per la Vida', l'any 2014. L'Ada ens proposa dues opcions: cruixent de Poma per la Vida, nous i panses i una copa de iogurt i Poma per la Vida. Dues receptes senzilles i delicioses!

Consulta les receptes

 

Envia la teva solidaritat!

Si els dies 10 i 11 de novembre no pots anar al Condis, pots
comprar la poma online i enviar-la als teus amics. Regala solidaritat!

Compra la poma online

FES-TE'N SOCI

https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/

© Tots els drets reservats Fundació Esclerosi Múltiple

FEM · Carrer de Tamarit, 104 · Barcelona 08015 · 
Avís legal  
Contacte: 
info@fem.es

 
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l'informem que les seves dades de contacte són incorporades en fitxers titularitat de la FUNDACIÓ ESCLEROSI MULTIPLE (FEM) que responen a la finalitat de servir de directori de contactes, l'enviament d'informacions relacionades amb la nostra Fundació, així com facilitar la gestió de l'activitat operativa i administrativa desenvolupada per la Fundació. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a FEM, Ref. Protecció de dades, C/ Tamarit 104 Entl., 08015 Barcelona, o bé, per correu electrònic a lopd@fem.es.

 

Donar-se de baixa