Veure aquest correu en el teu navegador

El Mulla’t està d’aniversari: 25 anys!!

El 'Mulla't per l'esclerosi múltiple’ està d’aniversari. Aquest estiu farà 25 anys des que va començar una festa solidària amb un objectiu clar: donar a conèixer una malaltia molts cops invisible i fins aleshores força desconeguda.

El Mulla't, que enguany se celebrarà el diumenge 8 de juliol, va començar l’any 1994 amb 67 piscines inscrites. Actualment, són més de 600 les que any rere any participen a la jornada solidària. 25 anys després, però, continuem tenint el repte de saber les causes de la malaltia.

 

Llegeix aquí

 


Mariscal dissenya la imatge del Mulla’t

Xavier Mariscal va dibuixar la primera imatge del Mulla't ara fa 25 anys. El dissenyador és també l'autor de la imatge fresca, desenfadada i divertida d'aquest any: un homenatge a les persones que es mullen per l’esclerosi múltiple!

 

El Mulla't s'obre al mar

Per celebrar els 25 anys, l'acte central serà especial amb moltes activitats, actuacions en directe, molta festa i alguna sorpresa. El Mulla’t s’obre al mar i a Barcelona. Reserva’t la data: diumenge 8 de juliol!​

 

 

FES-TE'N SOCI

 

https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/

© Tots els drets reservats Fundació Esclerosi Múltiple

FEM · Carrer de Tamarit, 104 · Barcelona 08015 · 
Avís legal  
Contacte: 
info@fem.es

 
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l'informem que les seves dades de contacte són incorporades en fitxers titularitat de la FUNDACIÓ ESCLEROSI MULTIPLE (FEM) que responen a la finalitat de servir de directori de contactes, l'enviament d'informacions relacionades amb la nostra Fundació, així com facilitar la gestió de l'activitat operativa i administrativa desenvolupada per la Fundació. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a FEM, Ref. Protecció de dades, C/ Tamarit 104 Entl., 08015 Barcelona, o bé, per correu electrònic a lopd@fem.es.

 

Donar-se de baixa