Veure aquest correu en el teu navegador

El Centre Mas Sabater de la FEM a Reus, premi Imprescindible 2017

El Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de la Fundació Esclerosi Múltiple ha estat reconegut amb el guardó Imprescindible 2017 per votació popular. El reconeixement va tenir lloc a la gala dels Premis Imprescindibles, que organitza Canal Reus Televisió. Volem compartir amb vosaltres l’alegria pel guardó!

 

Llegeix aquí

 

La FEM va atendre 170 persones en recerca de feina durant l’any passat

La Fundació Esclerosi Múltiple va atendre a 170 persones en situació de recerca de feina durant l’any passat i va ajudar a trobar feina a 88 persones amb discapacitat. Al llarg de l’any es van gestionar 116 ofertes d’empreses. D’altra banda, fa pocs dies la Fundació va firmar per novè any consecutiu la renovació del Programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”, que dóna suport a la integració laboral de persones amb discapacitat.

 

Llegeix aquí

 

“English classes”, inscripcions ja obertes

La Fundació Esclerosi Múltiple ha obert la inscripció de la nova edició del curs d'anglès, subvencionat, per a persones amb discapacitat. La formació es realitza al centre Abbey Hub, a Barcelona, on les classes impartides per professors nadius començaran el 12 de febrer. Si l’anglès és la teva assignatura pendent, aprofita aquesta oportunitat!

 

Llegeix aquí

 

L’oli del Mulla’t va aconseguir 8.712 euros per la lluita contra l’EM

Olis de Catalunya, ha fet entrega de 8.712 euros a la lluita contra l'esclerosi múltiple. Es tracta de 180 cooperatives catalanes que recullen el fruit de 20.000 famílies d'agricultors i s'impliquen cada any amb el Mulla’t per l’esclerosi múltiple a través de l'oli OleAurum, que durant el mes de juliol es transforma en l'oli del Mulla't. Gràcies a tots els que vau comprar l’oli solidari!

 

Llegeix aquí

 

 

FES-TE'N SOCI

 

https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/

© Tots els drets reservats Fundació Esclerosi Múltiple

FEM · Carrer de Tamarit, 104 · Barcelona 08015 · 
Avís legal  
Contacte: 
info@fem.es

 
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l'informem que les seves dades de contacte són incorporades en fitxers titularitat de la FUNDACIÓ ESCLEROSI MULTIPLE (FEM) que responen a la finalitat de servir de directori de contactes, l'enviament d'informacions relacionades amb la nostra Fundació, així com facilitar la gestió de l'activitat operativa i administrativa desenvolupada per la Fundació. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a FEM, Ref. Protecció de dades, C/ Tamarit 104 Entl., 08015 Barcelona, o bé, per correu electrònic a lopd@fem.es.

 

Donar-se de baixa