Envia una SMS al 28014

Butlletí informatiu Gener 2017

L'Hospital Clínic de Barcelona participa en un projecte per predir el curs de l’EM i la resposta als tractaments

L'Hospital Clínic de Barcelona participa en un projecte per predir el curs de l’EM i la resposta als tractaments

El laboratori de la via visual de l'Hospital Clínic de Barcelona (IDIBAPS) porta a terme un projecte  per conèixer els mecanismes pels que es malmeten els nervis per poder dissenyar noves teràpies i desenvolupar marcadors que prediguin el curs de l'esclerosi múltiple i la resposta a tractaments que permetin fer medicina  personalitzada.

Les 10 notícies d'esclerosi múltiple més llegides el 2016

Les 10 notícies d'esclerosi múltiple més llegides el 2016

Durant el 2016 s'han publicat moltes notícies relacionades amb l'esclerosi múltiple. A continuació, us indiquem les 10 informacions que han despertat més interès a la web de la Fundació Esclerosi Múltiple. Entre les notícies més llegides ocupa la primera posició, el fet que l'actor Bruno Bergonzini fes públic que pateix esclerosi múltiple.

El Cor, reportatge sobre el poder curatiu de la música

El Cor, reportatge sobre el poder curatiu de la música

El dia de Reis el Canal 33 va emetre "El Cor" un reportatge sobre el poder curatiu de la música en el qual hi apareix una persona amb esclerosi múltiple que explica com la música l’ajuda a conviure amb la malaltia. Altres testimonis també afirmen que la música les ha ajudat a superar moments difícils. Si us vau perdre el reportatge el podeu veure aquí.  

Curs de ioga a Lleida pels socis de la FEM

Curs de ioga a Lleida pels socis de la FEM

Dilluns que ve comença al centre Miquel Martí i Pol de Lleida un taller de hatha ioga pels socis de la Fundació Esclerosi Múltiple. El taller se celebrarà entre les 3.30 i les 4,30 els dilluns fins el 12 d’abril. Les persones interessades en apuntar-se al curs ho poden fer trucant al 973 70 12 27 i demanar per Esther o Anabel.

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.