Butlletí informatiu Juny 2017

Fampyra, ja disponible als hospitals catalans

Fampyra, ja disponible als hospitals catalans

El CatSalut ha signat un conveni amb el laboratori comercialitzador de fampridina, tractament que actua sobre la capacitat de la marxa sense alterar el curs de l’esclerosi múltiple, per fer un seguiment del tractament i monitoritzar el pacient. El conveni obre la porta per a què els hospitals de Catalunya puguin adherir-s'hi i arriba després que la Comissió d’avaluació de nous fàrmacs del CatSalut determinés l'any passat que la fampridina no era finançable pel Sistema Català de la Salut.

Inscriu-te al curs intensiu d’anglès aquest juliol a Barcelona

Inscriu-te al curs intensiu d’anglès aquest juliol a Barcelona

Últims dies d’inscripcions obertes pel curs intensiu d'anglès que s’impartirà durant el mes de juliol per a persones amb discapacitat. La formació, que es realitzarà a Barcelona entre les 10 del matí i les 2 de la tarda, té com a objectiu potenciar la conversa. Aprofita-ho! El curs és gratuït.

La Generalitat obre la convocatòria d’ajuts PUA

La Generalitat obre la convocatòria d’ajuts PUA

Fins el 2 d’agost està obert el termini per sol·licitar a la Generalitat les Ajudes de Prestació d'Atenció Social a les Persones amb Discapacitat (PUA).  Aquestes prestacions, estan adreçades a persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% i que compleixin algunes condicions. Els PUA tenen per objectiu contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes ortopèdics, d’adaptació i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial. 

Entrades ja a la venda pel Festival de Música de Santes Creus, solidari amb l’EM

Entrades ja a la venda pel Festival de Música de Santes Creus, solidari amb l’EM

El Festival de Música de Santes Creus, que se celebrarà els dies 1, 15 i 29 de juliol, serà solidari amb l’esclerosi múltiple. El festival es farà al conjunt monàstic cistercenc, considerat un dels més grans i més ben conservats d’Europa, amb un programa ambiciós que inclou figures com Claudi Arimany o Josep Colom. Compra la teva entrada!

Fes-te soci de la FEM

Fes-te voluntari

Assessorament legal

Fes una donació online

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.