Butlletí informatiu Octubre 2016

Augmenten els avantatges per ser soci de la FEM

Augmenten els avantatges per ser soci de la FEM

La Fundació Esclerosi Múltiple ha fet arribar a tots els socis una targeta que acredita el seu vincle amb l’entitat i que suposa descomptes i avantatges en alguns serveis com ortopèdies, clíniques dentals, hípiques i oci, entre d’altres. Aquí podreu consultar el catàleg d’avantatges, que neix amb la idea d’ampliar-se.

Nou servei d’assessorament sexual

Nou servei d’assessorament sexual

La Fundació Esclerosi Múltiple i l'Asociación Nacional de Salud Sexual y Discapacidad ANSSYD, entitat especialitzada en sexualitat i diversitat funcional, posem en funcionament un nou servei: una consultoria d’assessorament sexual. L'objectiu és que les persones amb esclerosi múltiple que presentin problemes sexuals puguin realitzar consultes online i de forma confidencial.

Es busquen idees per resoldre problemes comuns de l'esclerosi múltiple

Es busquen idees per resoldre problemes comuns de l'esclerosi múltiple

“The world vs MS” fa una crida a la societat per trobar solucions a tres problemes comuns a l'esclerosi múltiple. Es tracta de la mobilitat, el control de bufeta i la sensibilitat a la temperatura. Entre els participants es triaran 3 solucions de les quals es votarà la millor. Sanofi-Genzyme invertirà 100.000 euros en la idea guanyadora perquè pugui transformar-se en realitat.

Ara  també pots comprar online la bossa i la gorra del Mulla’t

Ara  també pots comprar online la bossa i la gorra del Mulla’t

Si fins ara es podia comprar la tovallola del Mulla’t online, ara també es poden adquirir la bossa i la gorra.  La bossa del Mulla't costa 10 euros i ha estat un dels productes estrella d’aquest Mulla’t.

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.