Butlletí informatiu Juliol 2016

Més de 100.000 persones se solidaritzen amb l’esclerosi múltiple en el Mulla’t més participatiu

Més de 100.000 persones se solidaritzen amb l’esclerosi múltiple en el Mulla’t més participatiu

Més de 100.000 persones es van llançar a la piscina el diumenge 10 de juliol en la 23ª edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. L’èxit de participació ha permès recaptar 315.000 euros bruts, una quantitat que es destinarà al programa Joves i Esclerosi Múltiple, atès que a Catalunya hi ha 1.200 joves que pateixen aquesta malaltia.

El Mulla't a l'Escola Esportiva Llor

El Mulla't a l'Escola Esportiva Llor

No us perdeu el vídeo que ha fet l'Escola Esportiva Llor de Sant Boi de Llobregat amb motiu del Mulla’t.

La presidenta del Parlament rep en audiència una delegació de la FEM

La presidenta del Parlament rep en audiència una delegació de la FEM

La Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va rebre el divendres 8 de juliol  una delegació de la Fundació Esclerosi Múltiple per interessar-se per l'entitat i la malaltia. Carme Forcadell va voler conèixer la tasca que porta a terme la Fundació i tots els aspectes relacionats amb la malaltia.

Programa de pràctiques remunerades “Believe and Achieve”

Programa de pràctiques remunerades “Believe and Achieve”

La Fundació Esclerosi Múltiple participa en el programa de la Plataforma Europea d’Esclerosi Múltiple Believe and Achieve que ofereix a joves amb Esclerosi Múltiple de tot Europa l'oportunitat d'accedir a una ocupació remunerada en empreses reconegudes.

La Fundació  Esclerosi Múltiple i Grup Uriach convoquen les beques de formació FEM-U

La Fundació  Esclerosi Múltiple i Grup Uriach convoquen les beques de formació FEM-U 

La Fundació Esclerosi Múltiple i el Grupo Uriach convoquen les beques FEM-U. Es tracta de 5 beques dirigides a potenciar el talent de joves amb discapacitat a través de l’accés a una formació que augmenti les seves possibilitats de trobar feina.

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.