Veure aquest correu en el teu navegador

Cabaret per l'EM

El dimarts 28 de novembre a dos quarts de nou del vespre es representarà l'única funció benèfica del musical 'Cabaret' i serà per l'esclerosi múltiple. La cita és al Teatre Victòria de Barcelona i les entrades ja estan a la venda.

Compra la teva entrada

 

Un clàssic de Broadway amb Ivan Labanda i Elena Gadel

'Cabaret' ens transporta al Berlín de 1931 i ens mostra la fi d'una època. L'obra se situa la nit de cap d'any al Kit Kat Club on els seus assistents s'evadeixen del clima prenazi enmig d'una gran alegria. Mentre els nazis són a punt per conquerir el poder, al Kit Kat Club, la vida és divina!

L'obra compta amb un repartiment de més de 20 actors acompanyats dalt de l'escenari per una banda de 9 músics en directe. L'obra es representa en llengua castellana amb una gran ambientació i decorats espectaculars que donen màgia i llum a aquest clàssic del gènere.

Més informació

 

Promoure l'ocupabilitat

Un 70% de les persones amb esclerosi múltiple deixa de treballar 10 anys després del diagnòstic. Per això, els fons recaptats es destinaran a impulsar l’ocupabilitat entre aquestes persones.

Llegeix aquí
 

 'Treballar em fa sentir útil'

Ivan Montoya, 35 anys: "Anar a treballar m'ajuda a sentir-me útil, a no ser diferent de les altres persones. Mentre treballo estic entretingut i no estic a casa pensant en els pitjors escenaris de futur."

 

Vine a Cabaret i guanya una escapada a Berlín!

Entre els assistents a 'Cabaret' que ompliu les butlletes que es repartiran a l'entrada  de la funció se sortejarà un viatge a Berlín de 3 nits en un hotel de 4 **** estrelles gentilesa de Transrutas

Compra la teva entrada

FES-TE'N SOCI

https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/

© Tots els drets reservats Fundació Esclerosi Múltiple

FEM · Carrer de Tamarit, 104 · Barcelona 08015 · 
Avís legal  
Contacte: 
info@fem.es

 
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l'informem que les seves dades de contacte són incorporades en fitxers titularitat de la FUNDACIÓ ESCLEROSI MULTIPLE (FEM) que responen a la finalitat de servir de directori de contactes, l'enviament d'informacions relacionades amb la nostra Fundació, així com facilitar la gestió de l'activitat operativa i administrativa desenvolupada per la Fundació. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a FEM, Ref. Protecció de dades, C/ Tamarit 104 Entl., 08015 Barcelona, o bé, per correu electrònic a lopd@fem.es.

 

Donar-se de baixa