Butlletí informatiu Octubre 2017

Compra entrades per la funció solidària de Cabaret

Compra entrades per la funció solidària de Cabaret

Les entrades solidàries amb l'esclerosi múltiple del musical “Cabaret”, ambientat a Berlín i amb Elena Gadel i Ivan Labanda com a protagonistes, ja es poden comprar. La funció solidària de Cabaret es representarà el dimarts 28 de novembre  al Teatre Victòria de Barcelona a les 20:30h. El preu de les entrades oscil·la entre 18 i 58 euros, en funció del seient, i hi ha grans descomptes per a grups. Després de la funció, la Fundació Esclerosi Múltiple convidarà a tots els assistents a una copa de cava. Compra ja les teves entrades!

La FEM organitza un nou grup de suport a joves amb esclerosi múltiple per compartir inquietuds i dubtes

La FEM organitza un nou grup de suport a joves amb esclerosi múltiple per compartir inquietuds i dubtes

La Fundació Esclerosi Múltiple ha obert les inscripcions per a la tercera edició del Punt de Trobada per a Joves, un espai on compartir experiències, dubtes i inquietuds. Es tracta de 10 sessions que se celebren quinzenalment i començaran durant el mes de novembre. Si tens entre 18 i 35 anys i esclerosi múltiple, apunta-t’hi!

Una web convida a compartir moments inspiradors relacionats amb l’EM

Una web convida a compartir moments inspiradors relacionats amb l’EM

“The World vs MS” és un portal que convida a les persones amb esclerosi múltiple de tot el món a compartir la història d'un moment que les hagi fet fortes en relació amb la malaltia. Es tracta de compartir vivències sobre l'instant que la persona amb EM diu prou i decideix que no es deixarà vèncer. L'objectiu final és trobar moments inspiradors que puguin ajudar a d'altres persones. Explica la teva història i si guanyes, es convertirà en pel·lícula!

Ja es pot demanar la Renda Garantida de Ciutadania

Ja es pot demanar la Renda Garantida de Ciutadania

Ja es pot sol·licitar la Renda Garantida de Ciutadania, una prestació econòmica que garanteix uns ingressos mínims per viure. Pot accedir-hi qualsevol persona sense ingressos o amb ingressos per sota del que s'estableix si es compleixen els requisits. Aquesta renda pot complementar pensions, prestacions, subsidis i ajuts per atur. Si compleixes els requisits no dubtis a demanar-la.

Fes-te soci de la FEM

Fes-te voluntari

Assessorament legal

Fes una donació online

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.