Butlletí informatiu Octubre 2017

Si tens EM i necessites un voluntari a domicili, t'ajudem!

Si tens EM i necessites un voluntari a domicili, t'ajudem!

La Fundació Esclerosi Múltiple té un servei de voluntariat a domicili per a persones amb esclerosi múltiple de Barcelona i l'àrea metropolitana. La persona voluntària pot fer tasques d'acompanyament a domicili i a exteriors durant una estona a la setmana.  Si estàs interessat en el servei, t’expliquem com accedir-hi.

Descobreix el llit intel·ligent que evita úlceres i redueix el dolor

Descobreix el llit intel·ligent que evita úlceres i redueix el dolor

Intelligent Caring Bed és el nom comercial del llit que ha dissenyat una empresa de Badalona per a persones amb gran dependència i mobilitat reduïda. El llit té 7 tipus de moviment i n’ofereix d’automatitzats i personalitzables, que a més d'evitar les úlceres, genera canvis de pressió constants i contribueix a un major descans i a una reducció del dolor. Descobreix aquí les característiques del primer llit intel·ligent!

Inscripcions obertes, curs d’ofimàtica nivell 2

Inscripcions obertes, curs d’ofimàtica nivell 2

Ja hem obert les inscripcions pel curs d'ofimàtica nivell 2, que s'iniciarà el proper 6 de novembre. El curs, de 150 hores, va adreçat a persones amb esclerosi múltiple o altres discapacitats físiques o sensorials que busquin feina.  Si és el teu cas, apunta-t’hi! Places limitades.

La FEM renova l’acreditació de transparència

La FEM renova l’acreditació de transparència

La “Fundación Lealtad” ha renovat a la FEM  el segell d’ONG acreditada. Aquest segell garanteix que la Fundació Esclerosi Múltiple compleix íntegrament els 9 Principis de Transparència i Bones Pràctiques com l'ús eficaç dels recursos, la sostenibilitat de l'organització, la fiabilitat de la seva comunicació, així com la coherència de les seves activitats amb la seva missió, entre d’altres.

Fes-te soci de la FEM

Fes-te voluntari

Assessorament legal

Fes una donació online

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.