Butlletí informatiu Juliol 2017

El científic Dani Jiménez i l’actor Roger Berruezo, padrins del Mulla't

El científic Dani Jiménez, la presentadora Ruth Jiménez i l’actor Roger Berruezo, padrins del Mulla’t

El Bosc Inundat del CosmoCaixa de Barcelona ha estat l’indret escollit per la Fundació Esclerosi Múltiple per presentar la 24ª edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. El científic i presentador del programa Dinàmiks del Club Súper 3, Dani Jiménez; la presentadora, Ruth Jiménez, i l’actor Roger Berruezo són els padrins d’aquesta edició. Durant la presentació, i davant d’un grup de nens i nenes, Dani Jiménez va fer diversos experiments amb l’aigua com a prèvia del Mulla’t, que se celebrarà el diumenge 9 de juliol.

El catàleg del Mulla’t

El catàleg del Mulla’t

El 9 de juliol trobaràs a les piscines els articles del Mulla't. Aquest any, a més de la tovallola i les samarretes per a infants, homes i dones també hi ha una bossa del Mulla't, llibretes de tapa dura i una pilota que bota a l’aigua. No te’n quedis sense!

L’oli del Mulla’t, al teu supermercat

L’oli del Mulla’t, al teu supermercat

Durant el mes de juliol, adquirint una ampolla d’oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya, estaràs contribuint a la lluita contra l’esclerosi múltiple. Per cada ampolla d’oli venuda, Olis de Catalunya, donarà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple sense cap cost addicional pel consumidor. Trobaràs l’oli OleAurum a Bon Preu-Esclat, Caprabo, Sorli Discau, PlusFresc, Valvi, El Corte Inglés, Carrefour i Michelangelo. Busca l’oli del Mulla’t!

La Sirena es mulla amb el ‘Congelador Solidari’

La Sirena es mulla amb el ‘Congelador Solidari’

Aquest any la cadena de congelats la Sirena també es mullarà per l'esclerosi múltiple i ho farà entre el 29 de juny i el 12 de juliol amb el ‘Congelador Solidari’. Amb aquesta iniciativa, la Sirena cedeix el 20% de les vendes de tres productes beneficiosos per a la salut de les persones amb EM -amanida de quinoa i búrgul, sorbet de maduixa  i smoothie antiox-  a la lluita contra aquesta malaltia.

Compra la teva entrada pel Festival de Música de Santes Creus

Compra la teva entrada pel Festival de Música de Santes Creus 

El Festival de Música de Santes Creus s’inaugurarà dissabte al conjunt monàstic del mateix nom amb el primer dels tres concerts previstos per aquest estiu. Amb el cor i l’orquestra Universitat Rovira i Virgili i Unesco Barcelona s’interpretarà el Rèquiem en re menor KV 626 de Mozart sota la direcció de Gonçal Comellas. Les entrades per aquest festival solidari amb l’esclerosi múltiple ja estan a la venda. 

Fes-te soci de la FEM

Fes-te voluntari

Assessorament legal

Fes una donació online

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.