Butlletí informatiu Juliol 2017

Més de 100.000 persones es mullen per l’esclerosi múltiple

Més de 100.000 persones es mullen per l’esclerosi múltiple

Més de 100.000 persones s’han sumat al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que es va celebrar diumenge a  més de 625 piscines de Catalunya. El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, va presidir l’acte central acompanyat d’actors i de societat civil. La campanya ha augmentat aquest any el nombre de voluntaris fins arribar als 1.500 i ha aconseguit recaptar 300.000€ bruts.

Les imatges del Mulla’t

Les imatges del Mulla’t

Aquí trobareu un recopilatori de les millors imatges que ens ha deixat el Mulla’t. Des de capgrossos que es banyen a la piscina a Ordal-Subirats fins a les instantànies del moment Mulla’t de diversos municipis passant per les persones voluntàries que van fer possible la jornada. Si teniu imatges del Mulla’t i les voleu compartir amb nosaltres les podeu enviar a fem@fem.es i apareixeran a la galeria d’imatges.

El Mulla’t a Instagram

El Mulla’t a Instagram

La Fundació ha obert un perfil d’Instagram.  Totes les imatges que hem pujat relacionades amb el Mulla’t estan agrupades aquí. No te les perdis!

Compra la tovallola del Mulla’t sense despeses d’enviament

Compra avui la tovallola del Mulla’t sense despeses d’enviament

Si  compres avui la tovallola del Mulla’t t’estalvies les despeses d’enviament en una oferta especial que fa el Mercat Social. La tovallola més solidària amb l’esclerosi múltiple  avui té un cost de 17€. Aprofita-ho! 

Els patrocinadors que fan possible el Mulla’t

Els patrocinadors que fan possible el Mulla’t

El Mulla’t és possible gràcies als voluntaris de la jornada, les persones que se sensibilitzen i es mullen i empreses i institucions que donen suport econòmic i que permeten que any rere any el Mulla’t sigui una realitat. Us presentem les empreses que es mullen amb nosaltres.

Fes-te soci de la FEM

Fes-te voluntari

Assessorament legal

Fes una donació online

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.