Butlletí informatiu Octubre 2016

La campanya Una Poma per la Vida de Condis i la FEM se celebrarà el 4 i 5 de novembre

La campanya Una Poma per la Vida de Condis i la FEM se celebrarà el 4 i 5 de novembre

La campanya Una Poma per la Vida que organitzen Condis i la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar la societat sobre aquesta malaltia se celebrarà el divendres 4 i el dissabte 5 de novembre. La campanya es porta a terme als supermercats Condis on voluntaris demanen als clients que comprin una poma al preu d'1 euro i mig. La Fundació està buscant voluntaris per la campanya, que destinarà els fons al programa de joves.

La pel·lícula de l'esclerosi múltiple,  en cartellera a partir del 4 de novembre

La pel·lícula de l'esclerosi múltiple,  en cartellera a partir del 4 de novembre

El proper 4 de novembre està previst que s’estreni la pel·lícula 100 metros, el film que explica l’experiència d’una persona amb esclerosi múltiple que poc després del diagnòstic no podia caminar ni 100 metres i va acabar fent un ironman. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple ja hem vist la pel·lícula i us la recomanem.

La  FEM posa en marxa el programa treballEM per fomentar l’ocupació entre els joves

La  FEM posa en marxa el programa treballEM per fomentar l’ocupació entre els joves

El programa TreballEM està adreçat a persones joves i proposa incidir en els motius que provoquen que les persones amb esclerosi múltiple deixin la feina. Així el programa proposa:  accions adreçades als joves, accions pel col·lectiu clínic i sanitari i actuacions adreçades als empresaris. Es considera que tots tres col·lectius tenen un paper fonamental per afavorir l’ocupabilitat entre les persones amb esclerosi múltiple.

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.