Butlletí informatiu Novembre 2015

L'actor de la pel·lícula "Ocho apellidos vascos" protagonitzarà un film sobre l'esclerosi múltiple

L'actor de la pel·lícula "Ocho apellidos vascos" protagonitzarà un film sobre l'esclerosi múltiple

L'esclerosi múltiple tindrà una nova pel·lícula. Dani Rovira, l'actor protagonista d'Ocho apellidos vascos, es convertirà amb una persona afectada d'esclerosi múltiple que assumeix el repte de fer un Ironman. La pel·lícula que portarà el títol de "100 metros" està inspirada amb la figura de Ramon Arroyo, un afectat d'esclerosi múltiple de 43 anys que el 2013  va participar a la Challenge Barcelona-Calella.

Entrades a la venda per “Un concert de pel·lícula”

Entrades a la venda per “Un concert de pel·lícula” 

Un concert de pel·lícula solidari amb l’esclerosi múltiple i per a tots els públics. La cita és el dissabte 28 de novembre a les 12 del migdia al Palau de la Música Catalana. Les entrades ja a la venda tenen un cost de 20 euros i poden adquirir-se a les taquilles del Palau de la Música, per telèfon al 902 442 882 o bé a través de la web www.palaumusica.cat

Posa en forma la teva solidaritat al Holmes Place

Posa en forma la teva solidaritat als clubs Holmes Place

Entre el 9 de novembre i el 9 de desembre, els clubs Holmes Place de Barcelona d’Urquinaona, les Corts i Sardenya posen en forma la seva solidaritat. Aquests tres centres vendran durant tot el mes productes del Mulla’t i programaran classes solidàries amb l'esclerosi múltiple.

La Imserso publica una guia sobre la disfàgia en l'esclerosi múltiple

L'Imserso publica una guia sobre la disfàgia en l'esclerosi múltiple

L'Imserso ha publicat una guia amb el títol de "La disfagia en la esclerosis múltiple: prevención y actuación en atragantamientos".  La disfàgia és l'alteració o dificultat en el procés de deglució i un dels símptomes freqüents en l'esclerosi múltiple. La publicació es pot descarregar gratuïtament d'internet. 

Córrer la Marató de Barcelona per l'esclerosi múltiple

Córrer la Marató de Barcelona per l'esclerosi múltiple

L'Antonio Aranda correrà la Marató de Barcelona, la seva primera marató, el proper 13 de març del 2016 i ho farà per l’esclerosi múltiple. L’Antonio ha plantejat un repte a la plataforma migranodearena després que diagnostiquessin al seu germà d’aquesta malaltia. Els fons recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.