Envia una SMS al 28014

Butlletí informatiu Març 2017

Inscripcions obertes a la cursa per l'esclerosi múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya

Inscripcions obertes a la cursa per l'esclerosi múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya

La cursa per l'esclerosi múltiple que cada any se celebra al Circuit de Barcelona-Catalunya ja té data. Serà el 30 d'abril i les inscripcions ja estan obertes. Aquest any, a més de la cursa atlètica hi haurà també curses de bicicletes i de patins. Per això, la cursa ha canviat el nom i ha passa't a anomenar-se Mou-te per l'esclerosi múltiple. El Mou-te serà, com cada any, una festa solidària i familiar, que inclourà proves esportives per a tota la família així com una àrea lúdica, food-trucks, i tallers de ioga i zumba, entre d'altres. Recorda que si el 30 d’abril no pots venir també pots moure’t per l’esclerosi múltiple fent un donatiu.

La imatge fresca del “Mulla't per l'esclerosi múltiple” 2017

La imatge fresca del “Mulla't per l'esclerosi múltiple” 2017

El “Mulla't per l'esclerosi múltiple” se celebrarà el diumenge 9 de juliol a més de 600 piscines de Catalunya. De moment, ja tenim la imatge d’aquest any que ha elaborat l’estudi Clase Bcn en la que no només es mullen les persones sinó també els objectes. Reserva’t el 9 de juliol i mulla’t amb nosaltres!

El repte de fer el Camí de Santiago amb esclerosi múltiple

El repte de fer el Camí de Santiago amb esclerosi múltiple

Mayte Lora, de 34 anys, té esclerosi múltiple i camina amb bastó. El seu somni és fer el Camí de Santiago perquè està convençuda que els límits els fixen les persones i no la malaltia. L'11 d'abril començarà a complir el seu somni acompanyada de 12 persones. L'objectiu és caminar 100 quilòmetres. La Mayte ha obert un repte a migranodearena.org i cedeix els fons recaptats a la Fundació Esclerosi Múltiple. L’ajudeu a complir el seu repte?

Voteu al Facebook el projecte de la FEM per l'ELA

Voteu al Facebook el projecte de la FEM per l'ELA

Durant tot aquest mes de març es poden votar via Facebook projectes solidaris del portal “Brindis Solidarios”. El Centre Neurorehabilitador Miquel Martí i Pol de Lleida s’ha presentat a la votació amb un projecte que amb el títol “Projecte solidari per l’ELA i les seves famílies” preveu oferir rehabilitació multidisciplinar per a persones amb ELA.  El projecte guanyador s’endurà 10.000 €. Si teniu Facebook, voteu pel nostre projecte i estareu ajudant a les persones amb ELA. Els petits gestos canvien vides!

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.