Butlletí informatiu Març 2017

Mou-te per l’esclerosi múltiple

Mou-te per l’esclerosi múltiple

Si has oblidat les emocions viscudes altres anys a la cursa del Circuit Barcelona-Catalunya et refresquem la memòria. Recorda que aquest any el Mou-te se celebra el 30 d’abril i les inscripcions ja estan obertes. Corre, patina i pedala per l’esclerosi múltiple. No t’ho perdis!

La FEM tindrà un paper actiu al Congrés RIMS sobre rehabilitació d'esclerosi múltiple que es farà a Barcelona

Els advocats catalans organitzen el "Rock & Law" 2017 per la Fundació Esclerosi MúltipleLa FEM tindrà un paper actiu al Congrés RIMS sobre rehabilitació d'esclerosi múltiple que es farà a Barcelona

El Congrés RIMS -Rehabilitation in Multiple Sclerosis- se celebrarà entre el 4 i 6 de maig a Barcelona, adreçat a professionals, estarà coorganitzat pel Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat).  Al RIMS,  es presenten cada any novetats en rehabilitació i teràpies i hi participen professionals de neurologia, infermeria, teràpia ocupacional, fisioteràpia i neuropsicologia, entre d'altres. La Fundació Esclerosi Múltiple hi tindrà un paper actiu i presentarà diversos continguts de divulgació entorn la malatia.

La revista de la FEM

La revista de la FEM

El darrer número de la revista de la Fundació Esclerosi Múltiple ja està disponible i inclou els últims avenços en recerca amb cèl·lules mare en el tractament de la malaltia, que podria canviar l'enfocament actual. També dedica un reportatge a la importància del treball respiratori essencial quan es pateix fatiga muscular i inclou entrevistes a l’actor Dani Rovira, que va protagonitzar 100 metros, i a Ramón Arroyo, la persona que va inspirar la pel·lícula. 

Els advocats catalans organitzen el"Rock &Law" 2017 per la Fundació Esclerosi Múltiple

Els advocats catalans organitzen el "Rock & Law" 2017 per la Fundació Esclerosi Múltiple

El Rock & Law va néixer l'any 2009 a Lisboa quan diversos despatxos d'advocats van organitzar un concert benèfic en el qual tocaven grups formats per integrants de cada despatx i amb una finalitat solidària. Un any més tard la idea s'importava a l'Estat espanyol. Aquest 2017, el  Rock & Law se celebrarà a Barcelona. La cita és el 29 de juny a la sala Razzmatazz i els fons recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple. Advocats fent d’estrelles del rock no es veuen cada dia! Entrades ja a la venda.

Ja tenim Instagram!

Ja tenim Instagram!

La Fundació Esclerosi Múltiple ja té perfil a Instagram on hi penjarem les millors fotos del Mou-te i del Mulla’t.  Segueix-nos i etiqueta’ns sempre que vulguis.

Fes-te soci de la FEM

Fes-te voluntari

Assessorament legal

Realitzar una donació Online

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.