Butlletí informatiu Juliol 2016

Els germans Torres apadrinen el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple més participatiu

Els germans Torres apadrinen el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple més participatiu

Els prestigiosos xefs Sergio i Javier Torres, coneguts com els Germans Torres, són juntament amb l’actor i afectat d’esclerosi múltiple, Bruno Bergonzini, i la periodista Elisenda Roca, els padrins del Mulla’t 2016. Tots ells van participar a la presentació del Mulla’t dijous passat a la Universitat de Barcelona. Allà, els germans Torres van preparar un pa amb tomàquet, i van fer una crida perquè aquest diumenge tothom es mulli.

Participa a la Ruta del Pa amb Tomàquet del 7 al 17 de juliol

Participa a la Ruta del Pa amb Tomàquet del 7 al 17 de juliol

La Ruta del Pa amb Tomàquet, que se celebrarà a Barcelona del 7 al 17 de juliol, és una de les novetats del Mulla't d'aquest any. Es durà a terme en 38 establiments en els quals els xefs reinterpretaran un clàssic de la cuina catalana i l’adaptaran a les darreres tendències del món gastronòmic.

Una tapa solidària per lluitar contra l'esclerosi múltiple

Una tapa solidària per lluitar contra l'esclerosi múltiple

Durant tot aquest mes de juliol, el Grup d’Hotels i Restaurants Andilana organitza la campanya “12 Tapas 1 Mundo”, que consisteix en una tapa solidària amb l’esclerosi múltiple al preu d’1€. La  tapa de l’esclerosi múltiple és d’aletes de pollastre amb xips de plàtan.

Busca al teu supermercat l'oli del Mulla't

Busca al teu supermercat l'oli del Mulla't

També durant el mes de juliol la firma OleAurum destina un euro per cada ampolla d’oli venuda a la lluita contra l’esclerosi múltiple i sense cap cost pel consumidor.  Així, l’oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans, es converteix durant el juliol i per tercer any consecutiu, en l’oli del Mulla’t. El podeu trobar als supermercats Condis, Bon Preu-Esclat, Caprabo, Sorli Discau, PlusFresc, Carrefour, El Corte Inglés i Valvi.

Compra la tovallola del Mulla't online

Compra la tovallola del Mulla't online

La tovallola del Mulla’t es pot comprar online per primera vegada. Fins ara eren moltes les persones que ens demanaven comprar online la tovallola així que aquest any hem decidit estrenar-nos en el comerç per Internet. La tovallola té un cost de 17 € més despeses d'enviament. El Centre Especial de Treball de la FEM (FEM-CET) s’encarrega de rebre les  comandes i fer els enviaments.

Sessió informativa curs presencial de cuidadors

Sessió informativa curs presencial de cuidadors

El proper 18 de juliol a les 5 de la tarda se celebrarà una sessió informativa del curs presencial de cuidadors, que està previst començar el proper mes de setembre. Amb el nom "Programa cuidador expert Catalunya" el cuidador aprèn a cuidar-se i  a promoure un canvi d'hàbits que millori la seva qualitat de vida. El curs està dirigit per un cuidador d'una persona amb esclerosi múltiple.

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.