Butlletí informatiu Gener 2016

Concert per l'EM a Luz de Gas amb "The Risas"

Concert per l'EM a Luz de Gas amb "The Risas"

La Fundació Esclerosi Múltiple i Esclerosis Múltiple España conjuntament amb un grup de joves afectats per la malaltia ha organitzat un concert a Luz de Gas el 17 de febrer. Amb el lema “Dóna la cara per l’esclerosi múltiple” les entrades ja estan a la venda. Els beneficis es destinaran a programes d’EM per a joves i a la recerca de l’EM primària progressiva.

La FEM obté el segell de transparència i bones pràctiques que acredita la Fundación Lealtad

La FEM obté el segell de transparència i bones pràctiques que acredita la Fundación Lealtad 

La Fundación Lealtad, institució independent i sense ànim de lucre, ha atorgat a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) el segell d'ONG acreditada. Es tracta d'un distintiu únic a l'Estat espanyol que ajuda als donants a reconèixer de forma clara i senzilla les ONG que compleixen les exigències de transparència i eficàcia en la gestió. 

Estopa es mulla per l’esclerosi múltiple

Estopa es mulla per l’esclerosi múltiple

El grup de Cornellà Estopa ha posat a subhasta la "navedora", que és la rentadora en la qual entren els membres del grup al final del seu videoclip de "Pastillas para dormir”. Els fons recaptats a la subhasta es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple, entitat que el grup de música ha triat degut a la relació que té amb una amiga que pateix la malaltia. 

EADA dóna suport a la formació de persones amb discapacitat

EADA dóna suport a la formació de persones amb discapacitat

EADATeaming, impulsat pels treballadors de la Fundació EADA, donarà suport  en  l’àmbit de la inserció laboral de les persones amb discapacitat física a la Fundació Esclerosi Múltiple. La iniciativa és possible gràcies a les aportacions dels treballadors durant l’any 2015 i al suport de la Fundació EADA.

Els monòlegs per l'esclerosi múltiple homenatgen a Pepe Rubianes

Els monòlegs per l'esclerosi múltiple homenatgen a Pepe Rubianes

FEM monòlegs arriba aquest any a la sisena edició i homenatjarà al mestre dels monòlegs Pepe Rubianes. Els monòlegs es faran a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple el dissabte 13 de febrer a partir de les 6 de la tarda al teatre l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès.

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.