Envia una SMS al 28014

Butlletí informatiu Febrer 2017

S’inicia la campanya internacional “Kiss Goodbye to MS” per captar fons per l'EM

S’inicia la campanya internacional “Kiss Goodbye to MS” per captar fons per l'EM

Aquesta campanya es va posar en marxa a Austràlia l’any 2010 i ha tingut tant d’èxit que s’ha convertit en internacional.  Aquest any, la Fundació Esclerosi Múltiple a través d'Esclerosis Múltiple España, participa a la campanya que té dos ambaixadors: el presentador de Kiss FM, Eduardo Calle, i l'actriu Alexandra Jiménez, que va representar el paper de muller de Dani Rovira, a la pel·lícula 100 metros i que acaba d’obtenir un premi Gaudí per la  seva interpretació. Aquí trobareu més informació sobre la campanya.

Comença una nova edició del curs online de cuidadors

Comença una nova edició del curs online de cuidadors

El proper 24 de febrer començarà la segona edició del curs de persones cuidadores online.  Les inscripcions ja estan completes i  està previst fer un altre curs en els propers mesos. Aquesta formació permet que la persona cuidadora aprengui a cuidar-se i obtingui una millora en la percepció de qualitat de vida.

Classes d'anglès per a persones amb discapacitat que busquen feina

Classes d'anglès per a persones amb discapacitat que busquen feina

La Fundació Esclerosi Múltiple ha iniciat una col·laboració amb l’acadèmia d’anglès Abbey, amb l'objectiu d'oferir una formació de llengua anglesa de qualitat i molt orientada a millorar les competències i perfils professionals. La formació s’iniciarà el 7 de febrer a les instal·lacions d’Abbey a Barcelona. 

Òptica Universitària dona 3.300€ a la Fundació Esclerosi Múltiple

Òptica Universitària dona 3.300€ a la Fundació Esclerosi Múltiple

Òptica Universitària ha donat 3.300 € a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) després d'haver fet un projecte de teaming amb el seu personal i que l’empresa també hagi aportat una part dels fons. El personal d'Òptica Universitària fa cada any un projecte teaming i els treballadors voten les entitats a qui van adreçats els fons.

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.