Envia una SMS al 28014

Butlletí informatiu Febrer 2017

S'inaugura el nou centre Neurorehabilitador de la Fundació Esclerosi Múltiple a Lleida

S'inaugura el nou centre Neurorehabilitador de la Fundació Esclerosi Múltiple a Lleida

El Centre de Neurorehabilitació Miquel Martí i Pol de la Fundació Esclerosi Múltiple està situat al Passeig Onze de Setembre número 10 de Lleida i substitueix l'anterior centre que es trobava a l'Hospital Arnau de Vilanova. El trasllat es va fer a finals de l'any passat i ha suposat més espai i una aposta clara per les últimes tecnologies en neurorehabilitació.

La FEM amplia la taula d'exercicis per a persones amb EM i inclou hipopressius i core

La FEM amplia la taula d'exercicis per a persones amb EM i inclou hipopressius i core

La Fundació Esclerosi Múltiple ha renovat la taula d’exercicis per a persones amb esclerosi múltiple. Abans de practicar-los és recomanable tractar amb el fisioterapeuta la conveniència de realitzar aquests exercicis, atès que en funció dels símptomes de la malaltia hi haurà exercicis més o menys adequats. Trobareu exercicis respiratoris, per reduir l’espasticitat, per millorar l’equilibri i per treballar la potenciació muscular. També hi ha exercicis hipopressius, de core, per les extremitats superiors i per potenciar braços i mans.

Un llibre èxit de vendes també toca l'esclerosi múltiple

Un llibre èxit de vendes també tracta l'esclerosi múltiple

L'esclerosi múltiple és una malaltia invisible però darrerament cada cop té més visibilitat. Durant el mes de novembre es va estrenar la pel·lícula "100 metros" que tenia l'esclerosi múltiple com a tema central. Ara, un dels llibres que està a la llista dels més venuts "Tu no ets una mare com les altres" també tracta l'esclerosi múltiple. El llibre relata les memòries de la mare de l’autora a Alemanya des dels anys 20 i particularment durant el nazisme. L’esclerosi múltiple va afectar la protagonista de l’obra que va patir disfàgia i dificultats en la parla.

Córrer la Marató de Madrid per l'esclerosi múltiple i captar fons per la FEM

Córrer la Marató de Madrid per l'esclerosi múltiple i captar fons per la FEM

Antonio Aranda té un germà diagnosticat d'esclerosi múltiple i l'any passat va fixar-se el repte de córrer la primera marató de la seva vida: la  Marató de Barcelona. Ho va aconseguir després de 4h 54' i 59''. Aquest any, ha decidit  córrer la segona marató de la seva vida però a Madrid. La cita és el 23 d'abril i ha començat a captar donatius per l’esclerosi múltiple a través d’un repte que ha fet a migranodearena. Els fons captats seran donats a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Ioga per l'esclerosi múltiple els diumenges al migdia al centre de Barcelona

Ioga per l'esclerosi múltiple els diumenges al migdia al centre de Barcelona

El centre Mandiram de la plaça Urquinaona de Barcelona ha iniciat un projecte de ioga solidari amb l'esclerosi múltiple. El ioga solidari es fa cada diumenge a les 12 del migdia fins el mes de maig. Tothom que vulgui pot assistir a les classes amb una aportació mínima de 5 euros per sessió. El ioga que es practica és el  “Dana Ioga” que significa generositat en pali, l'idioma de Buda.

Realitzar una donació Online

Fes-te voluntari

Fes-te soci de la FEM

Assessorament legal

   932 289 699  Tamarit 104  08015 Barcelona info@fem.es

Aquest correu electrònic, la informació que adjunta i els documents que l'acompanyen en qualsevol format, es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació, privilegiada o confidencial, protegida per la legislació vigent. SI NO ÉS VOSTÈ un dels destinataris indicats, l'informem que la utilització, divulgació, interceptación, alteració, cessió a tercers o còpia d'aquest missatge i els seus adjunts sense autorització expressa de Fundació Esclerosi Múltiple està prohibida en virtut de les lleis actuals. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem ens el retorni i l'elimini dels seu sistema, sense divulgar el seu contingut.