Piscines on et pots mullar aquest estiu

Hi ha prop de 150 piscines que el diumenge 12 de juliol celebren el Mulla’t i d’altres que ho fan al llarg de l’estiu

Aquest any la pandèmia ens obliga a fer un Mulla’t extraordinari. Per això, la campanya té per primera vegada una vessant on-line amb el grup Gertrudis com a protagonista i el lema “Fem que soni millor”. Fins ara, els donatius han fet que la cançó de Gertrudis que sonava de  forma cacofònica i arrítmica, com són alguns dels símptomes de l’esclerosi múltiple, hagi anat millorant fins a sonar a la perfecció. Volem que et mullis perquè la cançó i la vida de les persones amb EM sempre soni millor. Tot i que encara no hem aconseguit l’objectiu sabem que l’aconseguirem.

Aquest diumenge, Mulla’t amb nosaltres!

Mulla't per l'esclerosi múltiple

Hi ha prop de 150 piscines que compleixen les mesures de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries i que el diumenge 12 de juliol es mullaran per l’esclerosi múltiple. També hi ha piscines que organitzaran el Mulla’t al llarg de l’estiu i, per últim, n’hi ha que han optat per un mulla’t on-line  ¡Consulta aquí la teva piscina!

Mulla't on-line

Botiga

Reptes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd