Persones amb discapacitat intel·lectual dissenyen la imatge del Mulla’t 2016

El Mulla’t per l’esclerosi múltiple 2016 serà més solidari que mai. La imatge de la jornada, que aquest any se celebrarà el diumenge 10 de juliol, ha estat dissenyada per persones amb discapacitat intel·lectual que treballen a La Casa de Carlota. Es tracta d’un estudi de disseny professional amb un equip de treball molt especial format per dissenyadors amb autisme i síndrome de Down, estudiants d’escoles de disseny i professionals de la il·lustració i la creativitat. La combinació de talents tan diferents i alhora complementaris permet oferir solucions de disseny innovadores, fresques i diferents.

Les persones amb discapacitat intel·lectual solen desenvolupar de forma inconscient, enfocaments menys obvis en qualsevol plantejament creatiu la qual cosa permet disposar d’un gran nombre d’idees i noves maneres de veure les coses. I aquí teniu, doncs, com han vist el Mulla’t: un peix de colors que simbolitzarà la jornada lúdica i reivindicativa de l’esclerosi múltiple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd