Obrim la convocatòria de beques per a persones amb discapacitat

Les Beques FEMTalent són una convocatòria de la Fundació Esclerosi Múltiple, per potenciar el talent de les persones amb discapacitat i avançar cap a un model més just i inclusiu. L’objectiu de les Beques FEMTalent és millorar la formació i inserció laboral de persones amb discapacitat. 

Qui les pot demanar?

Les Beques FEM-Talent es poden demanar per finançar qualsevol itinerari personalitzat de formació ocupacional que inclogui cicles formatius, estudis universitaris, de postgrau, o d’especialitzacions on prèviament s’hagin matriculat els/les alumnes amb diversitat funcional. Igualment, per poder rebre  les Beques FEMTalent, es tindran en compte altres necessitats personals entorn als drets universals d’accessibilitat, que puguin resultar limitadors perquè la persona continuï o iniciï els estudis superiors.

De quin import és la beca?

S’atorgaran 2 beques per a persones amb discapacitat. Cadascuna d’elles inclou la concessió d’una ajuda econòmica de 2.000€  pel curs 2019-2020.

Quins són els requisits de participació?

  • Estudiants pre o matriculats en estudis universitaris o en cicles formatius, postgrau, màster o especialització, amb edats compreses entre els 18 i 40 anys. Tot i això, s’estudiaran individualment possibles candidatures que no es trobin en aquesta franja d’edat. Els estudiants de màsters, postgraus o especialitzacions, hauran d’aportar el títol universitari.
  • Els estudiants de cicle formatiu, grau o universitaris, a més, han d’ haver superat el 50% dels crèdits totals formatius.
  • Estudiants amb discapacitat igual o superior al 33% legalment reconeguda a través del Certificat de Discapacitat o Incapacitat Permanent total, absoluta o gran invalidesa.
  • No haver estat beneficiari de cap de les 3 edicions anteriors de les beques.

Com puc presentar candidatura?

Les sol·licituds de les Beques FEMTalent per a persones amb discapacitat es presentaran per correu electrònic a femjobs@fem.es abans de les 6 de la tarda del 30 de novembre del 2019.

1 comentari

  1. xantal ha dit:

    Bon dia, podrien indicar on es troba el formulari de la sol.licitut de la beca?

    gacies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd