Obrim inscripcions al mòdul de gestió administrativa

És una formació de 175 hores amb pràctiques en empreses

Si busques feina i t’interessa el sector administratiu, hem obert les inscripcions al mòdul de gestió administrativa que començarà el proper 27 de maig i finalitzarà el 29 de juliol. Es tracta d’una formació gratuïta de 175 hores que es farà a la seu de la Fundació Esclerosi Múltiple a Barcelona -carrer Tamarit 104-. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres de 9 a 13.00 hores i a més de la part teòrica la formació inclou 150 hores de pràctiques en empreses perquè puguis aplicar tots els coneixements adquirits.

Què aprendràs?

El temari és ampli i variat: atenció i suport al client, processador de textos Microsoft, comunicació oral i escrita, sistemes d’arxiu, organització comercial, control d’existències al magatzem, liquidació d’obligacions fiscals i gestió informatitzada de la compra-venda.

4 comentaris

 1. Alexandra Galceran ha dit:

  Benvolguts,

  El mòdul de gestió administrativa que organitzeu és meravellós, però no el podré cursar perquè en horari de matí no m’és possible. Sabeu si el repetireu en horari de tarda?

  Gràcies!
  Salutacions cordials,

  Alexandra Galceran

  1. Hola Alexandra
   Aquest curs el fem una vegada a l’any i els horaris normalment són de matí perquè està pensat per a persones que busquen feina. Ho tindrem en compte per properes ocasions.
   Gràcies per escriure’ns 🙂

 2. Anònim/a ha dit:

  Bon dia
  Quan sabré si m’han acceptat o no en el curs?
  Gràcies

  1. Contactaran amb tu properament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd