Oberta la convocatòria d’ajudes PUA per aquest any

Les PUA són ajudes per a les persones que tenen reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%

Finalment ha sortit la convocatòria de les ajudes PUA, que normalment es feia pública a les portes de l’estiu i que moltes persones amb esclerosi múltiple esperaven. Aquestes ajudes són per a persones que tinguin reconegut un  grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Les PUA són uns ajuts de la Generalitat que contribueixen a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions de la llar o el cotxe. Aquests ajuts es destinen a promoure l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social. Així es poden destinar a la compra de productes com ara cadires per pujar i baixar escales, rampes  manuals portàtils o automatisme de portes, entre d’altres.

El percentatge de l’import màxim de la prestació s’establirà en funció dels ingressos econòmics de la persona amb discapacitat, així com de les seves condicions socials.

El termini per fer la sol·licitud s’ha escurçat respecte a altres convocatòries i en aquesta ocasió és d’un mes des de la seva publicació al DOC, per tant, finalitza el 21 d’octubre.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!