Noves mascaretes de colors negre i magenta

Rentables reutilitzables i sostenibles demana-les ara i les rebràs a finals de novembre

Mascaretes solidàries

Posem en prevenda noves mascaretes de colors negre i magenta, que s’uneixen a les blaves i infantils que ja teníem. Les grises, que també estaven en prevenda ja s’han esgotat.

 

Si vas comprar les mascaretes blaves o grises en prevenda les rebràs aquests dies. Si ara compres en prevenda les negres o les de color magenta les rebràs a finals de novembre.

Aquestes mascaretes són per a adults (talla L), fabricades a Barcelona, de polièster, rentables, reutilitzables i higièniques. Són còmodes i estan homologades amb un 92% d’eficàcia de filtració bacteriana. A més són mascaretes sostenibles atès que estan fetes 100% amb ampolles reciclades postconsum. Les mascaretes costen 12€ i amb elles col·labores amb el Mulla’t i la Fundació Esclerosi Múltiple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd