Novartis apadrina una de les beques femtalent

Novartis s’uneix a les Beques femtalent per afavorir l’accés a la formació superior i al seu programa de “trainees” per a persones amb esclerosi múltiple

 

Enguany la Fundació Esclerosi Múltiple ha presentat la 6a edició del programa de beques femtalent, que compta amb la col·laboració de laboratoris Novartis, multinacional de la indústria farmacèutica i biotecnologia, que apadrinarà una de les beques exclusiva per a persones amb esclerosi múltiple.

Aquesta beca tindrà una dotació econòmica de 2.000 € per ajudar a cobrir el cost de la formació o facilitar l’accés a la mateixa i a més, es complementarà amb el programa de pràctiques internes remunerades de Novartis. La persona becada s’ubicarà al departament on millor encaixi segons el seu perfil professional i el contingut de les pràctiques estarà directament relacionat amb els estudis que realitzi.

En paral·lel, la FEM farà un acompanyament tant de la persona beneficiària com del tutor/a que se li assigni des de Novartis.

Una vegada finalitzat el període de pràctiques,  Novartis pot valorar a la persona becada per alguna vacant que l’empresa tingui en aquell moment.

Amb aquesta aliança volem afavorir que les persones amb EM tinguin les mateixes oportunitats en l’accés a la formació i al món laboral que la resta de la població.

Si ets estudiant i tens esclerosi múltiple o altres discapacitats físiques, inscriu-te si vols optar a una beca.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!