Serveis

Com et podem ajudar?

Si tens esclerosi múltiple des de la Fundació Esclerosi Múltiple et podem ajudar amb informació, neurorehabilitació, formació i inserció laboral i servei de primera atenció.

Com et podem ajudar

Neurorehabilitació

Neurorehabilitació

Neurorehabilitació

Respostes a l’Esclerosi Múltiple

Respostes a l'Esclerosi Múltiple

Respostes a l'Esclerosi Múltiple

Som cuidadors

Som cuidadors

Som cuidadors

Formació i Inserció Laboral

Servei de Formació i Inserció Laboral per a persones amb esclerosi múltiple o amb alguna discapacitat física i/o sensorial que es troben en situació de recerca de feina

Servei de Formació i Inserció Laboral

Assessorament legal

Servei d'assessorament legal

Servei d'assessorament legal

Assessorament sexual

Alguns dels símptomes de l'esclerosi múltiple són sexuals.

Fes-nos arribar la teva consulta

Publicacions

publicacions

Publicacions

Com et podem ajudar

Després del diagnòstic, les persones amb esclerosi múltiple s’enfronten a molts dubtes. Poder disposar del suport de professionals especialitzats amb assessorament a la persona amb esclerosi múltiple i, si s'escau, a la seva família és molt útil. D’aquesta manera s’aconsegueix disminuir la incertesa, el nivell d’angoixa i l’estrès. Com a resposta a aquesta necessitat, la Fundació Esclerosi Múltiple ha definit un seguit de recursos, que poden utilitzar-se en diferents etapes de la malaltia.

 

 Informació sobre la malaltia 

Encara que el diagnòstic d'esclerosi múltiple és un cop, totes les persones que pateixen aquesta malaltia coincideixen a dir que també els ha aportat aspectes positius. T'oferim tota la informació perquè aprenguis com conviure amb la malaltia. Aquí també trobaràs  les experiències d'altres persones amb esclerosi múltiple.


 Servei Integral d'Atenció Psicosocial

Aquest servei orienta a les persones amb esclerosi múlltiple sobre les qüestions relacionades amb la malaltia i els recursos disponibles. Un equip integrat per dos professionals fixen un itinerari de suport amb l'objectiu que la persona amb esclerosi múltiple aconsegueixi la màxima autonomia i integració social.


 Neurorehabilitació 

La neurorehabilitació és un  tractament multidisciplinar i coordinat que s’aplica de forma personalitzada i que treballa les funcions motores i cognitives. La neurorehabilitació, que persegueix una recuperació neurològica i funcional del pacient, té la finalitat d’alentir el desenvolupament de la discapacitat. La Fundació disposa de centres neurorehabilitadors a Lleida, Reus i Barcelona. A Girona, s'ofereixen serveis d'atenció domiciliària


 Formació i Inserció Laboral 

Algunes persones amb esclerosi múltiple veuen com han de reduir el seu ritme de treball o canviar de feina. Si necessites orientació en recursos, prestacions i gestió del certificat de discapacitat et poden ajudar. Aquí també trobaràs cursos de formació gratuïts i una borsa de treball perquè tenir esclerosi múltiple no vol dir abandonar l'activitat laboral.