Mulla’t perquè soni millor, el repte solidari per l’esclerosi múltiple

La campanya d’aquest any, degut a la crisi del coronavirus, combinarà una part molt important on-line, amb algunes piscines que faran un Mulla’t presencial.

La campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” arrenca un any més amb l’objectiu de recaudar fons per a la investigació de la malaltia, si bé de manera una mica diferent. Aquest Mulla’t, degut a l’impacte del coronavirus, combinarà tant una part presencial a determinades piscines, garantint sempre totes les mesures de seguretat i higiene, i una part molt important on-line.

La part central de la campanya on-line té com a protagonista la música. El grup català Gertrudis interpretarà La pitjor cançó de l’estiu, una cançó cacofònica i arrítmica comparable amb el que suposa conviure amb els símptomes de l’esclerosi múltiple. Mulla’t per l’esclerosi múltiple i fes que amb les teves donacions, aquesta cançó i la vida de moltes persones soni cada vegada millor.

Mulla’t per l’esclerosi múltiple i fes que amb les teves donacions, aquesta cançó i la vida de moltes persones soni cada vegada millor. 

A mesura que s’aconsegueixen donatius, la cançó sonarà cada cop millor, de manera que el dia 12 de juliol, dia central del Mulla’t, es podrà escoltar la melodia a la perfecció.

Però aquesta no serà la única manera de contribuir amb la campanya: a la web del Mulla’t podreu crear el vostre propi repte, per tal de tenir una para virtual per fer arribar els articles del Mulla’t al teu barri, municipi o a tot arreu.

Aquesta campanya vol tornar a donar visibilitat a una malaltia com l’esclerosi múltiple que, com tantes altres arran de la crisi de la COVID-19, sembla haver quedat eclipsada. Tots els fons recaptats aniran destinats a garantir els serveis de la FEM i a fomentar la investigació per millorar la qualitat de vida de les persones amb EM

Fes un donatiu pel Mulla’t.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!