Fes-te voluntari/a del Mou-te per l’esclerosi múltiple

El Mou-te és una cursa inclusiva i 100% solidària organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple. Per a poder tirar endavant amb la cursa és imprescindible el suport compromès i solidari de desenes de persones.

Tots els fons recaptats a la cursa es destinen a donar suport psicològic, laboral i de neurorehabilitació a persones amb esclerosi múltiple i a la recerca.

Si tens 16 anys o més, ets responsable i pots desplaçar-te fins al Circuit de Barcelona-Catalunya i dedicar-nos unes hores, no ho dubtis i apunta-t’hi! 

Data i lloc:

Diumenge 30 d’abril, de 07.30 a 14.00 h

Circuit de Barcelona Catalunya

Tasques 30 d'abril

De 7.30 a 14 h. Punt de trobada Box 17

  • Entrega de dorsals
  • Control d’accessos
  • Informació

I si tens dubtes, contacta amb nosaltres!

jpueyo@fem.es

664 53 93 18

Inscriu-t'hi!

Nom(Obligatori)
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar i tramitar la teva sol-licitud como a voluntari. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de PrivacitatHe llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva sol-licitud. Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd