Més ajuts i ocupació per a les persones amb EM i discapacitat

La FEM dona total suport a la reivindicació de la federació ECOM amb motiu del Dia Internacional del Treball

La federació ECOM i les seves entitats federades MIFAS, ASPID, ADFO i la FEM, totes elles entitats que compten amb serveis d’inclusió laboral arreu del territori català, reclamem més ajuts per a l’ocupació de les persones amb discapacitat física i/o orgànica, davant la greu crisi econòmica provocada per la Covid-19 i la insuficiència de mesures efectives per a la inclusió laboral del col·lectiu.

Des de la federació ECOM demanem que les administracions públiques actuïn per protegir els llocs de treball de les persones amb discapacitat física i/o orgànica i destinin més ajuts a les polítiques actives d’ocupació; unes polítiques que han de ser transversals i que han de tenir en compte a les entitats socials amb programes d’inclusió laboral, a les empreses a través del foment de la contractació de persones en situació de vulnerabilitat, com són les persones amb discapacitat física i/o orgànica, i també als Centres Especials de Treball.

Així mateix, també reivindiquem la modernització immediata del SEPE, el servei estatal públic de treball, i de les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG) per tal que es garanteixi l’accés a les prestacions econòmiques sense que aquestes es vegin compromeses en cap moment. Així com una administració centrada en les persones, que les acompanyi d’acord amb el seu projecte vital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd