La memòria de la Fundació 2019

Més de 800 persones van rebre tractaments als centres neurorehabilitadors de la FEM durant l’any 2019

Memòria 2019

Durant l’any 2019, més de 800 persones van fer estades als centres neurorehabilitadors de la Fundació de Barcelona, Reus i Lleida; 97 persones de tot Catalunya van rebre atenció domiciliària i es van aconseguir 60 insercions laborals de persones amb esclerosi múltiple o altres discapacitats físiques després d’haver atès a 160 persones.

Són algunes de les xifres de la tasca de la Fundació  durant l’any 2019, que també analitza altres aspectes. Per exemple, un 80% de les consultes que va rebre la Fundació de persones recent diagnosticades se centraven en l’afrontament al diagnòstic o la incertesa al futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd