Martorell “s’activa” per l’esclerosi múltiple

El dissabte 18 de maig Martorell s’activa per l’esclerosi múltiple amb activitats durant tot el dia per a tots els públics i edats.

Martorell Solidari amb l'esclerosi múltiple

Martorell Activat” se centrarà en la lluita contra l’esclerosi múltiple des de dos quarts de deu del matí, quan començaran les activitats esportives fins a les 8 del vespre, quan se celebrarà una rifa de productes cedits pels comerços de la ciutat

 

A Martorell, hi haurà activitats infantils, esportives i per a adults: ioga i pilates, tallers de manualitats pels infants, el trenet de Martorell i un torneig de pàdel, entre d’altres.  A la tarda, hi haurà exhibició de balls i danses modernes i actuacions musicals. Totes les activitats tindran preus solidaris que es destinaran a la lluita contra l’esclerosi múltiple.

L’ànima de “Martorell Activat”

L’ànima del “Martorell Activat” es diu Maria José Gutiérrez, una professora de pilates que té una germana amb esclerosi múltiple.  “Quan li toca a algú del teu entorn i a més és una persona tan propera, sents que amb tot el que fas no pots arribar a ajudar-la” explica. Ella, però, mobilitza tot el seu municipi i no només això sinó que també col·labora amb l’associació contra el càncer i fa classes de pilates a pacients oncològics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd