Els origamis més solidaris

La campanya “1 origami 1 €” de la Fundació Mútua General de Catalunya dona 9.200€ per la lluita contra l’esclerosi múltiple

La Fundació Mútua General de Catalunya va triar la Fundació Esclerosi Múltiple com una de les tres entitats beneficiàries de la seva campanya solidària “1 origami, 1 euro”. Les altres entitats eren la Marató de TV3 i Cáritas.

La campanya, que s’ha desenvolupat a les escoles, consisteix en fer papiroflèxia, concretament grulles de paper. Les escoles que hi volien participar ho comunicaven a la Fundació Mútua General de Catalunya que els enviava el material per fer les grulles. Així les grulles, que s’associen a valors com la pau, es treballen des d’un punt de vista educatiu.

La Fundació Esclerosi Múltiple ha estat l’entitat triada pel 19% dels centres escolars, cosa que ha suposat una recaptació de 9.200€ per a la lluita contra l’esclerosi múltiple. Des d’aquí volem agrair l’esforç a totes les persones i els centres que han fet grulles per l’esclerosi múltiple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd