La FEM, seleccionada per entrar en un programa de transformació del sector social

La Fundació Esclerosis Múltiple és una de las 43 entitats seleccionades per a la primera fase del B-Value

D’entre més de 150 entitats de l’Estat espanyol, la Fundació Esclerosi Múltiple, a través del servei de formació i intermediació laboral femtalent, ha estat seleccionada per entrar a la V edició del programa de transformació del sector social que dirigeixen ​​Clara Navarro, Co-CEO de Ship2B i Sonia Mulero, directora de la Fundació Banc Sabadell.

Gràcies al programa, s’intentarà ajudar a potenciar projectes nous o que requereixin una millora, des d’una visió estratègica molt orientada a assegurar la seva sostenibilitat financera, a través de nous models que emfatitzin la proposta de valor. Excepcionalment, i derivat de les necessitats creixents que ha posat en evidència la crisi provocada per la covid-19, en aquesta edició s’amplien les places fins a 43.

La primera fase del programa, ja en marxa, dotarà de les eines necessàries perquè els propis membres de les entitats, puguin reformular els seus projectes, per convertir-los en autosostenibles gràcies a la col·laboració de referents en innovació i emprenedoria en ecosistemes star-up. La fase acabarà amb 10 finalistes que podran passar a la segona etapa i aspirar a aconseguir ajudes econòmiques, processos de consultoria a mida o, el disseny i producció d’una campanya de comunicació. I tot això gràcies a col·laboradors del programa com Fundació Juan Entrecanales d’Azcárate, Fundació PwC, AFTERSHARE.TV, Salt amb Xarxa i empreses de la xarxa Hazloposible.

Participant en aquest programa, la FEM pretén seguir professionalitzant el seu servei d’intermediació laboral i empreses femtalent per seguir estant al costat de les més de 9.000 persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd