Les persones guanyadores de les Beques femtalent

El jurat ja ha dictaminat el nom de les 5 persones guanyadores de les Beques femtalent

Guanyadors beques femtalent

La Fundació Esclerosi Múltiple va obrir el passat mes de setembre la convocatòria de les Beques femtalent per facilitar la formació de persones amb esclerosi múltiple i/o discapacitat i avançar cap a un model de societat més just i inclusiu.

Aquest any s’han inscrit a les beques 42 persones. El jurat de les beques, format per representants de la FEM, la UOC i de les empreses The Fork, Clarivate ha dictaminat les 5 persones guanyadores de les beques de 2.000 € cadascuna.

Els guanyadors i guanyadores de les Beques femtalent

Albert Vim:

34 anys.

Graduat en Odontologia per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC),

Actualment, s’ha matriculat al màster de Professor a la Universitat de La Rioja, en modalitat en línia. Vol fer un canvi d’objectiu professional que li permeti seguir en contacte amb la seva professió i posar al servei de les noves generacions la seva expertesa en el camp de l’odontologia.

David Sánchez:

34 anys.

Llicenciat en Psicologia per la UOC

Treballa en el sector de RRHH des de fa 15 anys. En l’actualitat, està estudiant un màster a l’ISEP de Neuropsicologia. El seu somni i el seu repte és poder treballar en aquest àmbit, en un departament de neurorehabilitació o d’investigació. Li agrada estar al costat del pacient i poder alleugerir la seva situació.

Laura Collado:

30 anys.

Graduada en educació infantil.

Ara com ara està realitzant un màster en Educació Especial. Tant la seva trajectòria formativa com la seva experiència laboral a escoles infantils i de primària, li han fet adonar-se que el seu objectiu professional implica formar-se com a professional per acompanyar i ajudar a persones amb dependència i que necessiten una atenció molt més personalitzada.

Maria Suils:

27 anys.

Actualment, està estudiant Treball Social a la Universitat de Lleida.

La Maria ha trobat la seva vocació en l’acompanyament de persones en situació de més vulnerabilitat i vol dedicar-se a aquest acompanyament.

Nuria Illán:

34 anys.

Llicenciada en Veterinària per la UAB des de l’any 2013.

En un moment de la seva vida va voler fer un canvi de perfil professional i va reprendre una gran passió que tenia des que era petita: la il·lustració. És per això que l’any 2020 va començar un curs d’il·lustració a l’escola JOSO.

Felicitats!!

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!