Les beques femtalent ja tenen guanyadors

Cinc estudiants brillants d’entre 22 i 38 anys, guanyadors de les beques femtalent 2020

La Fundació Esclerosi Múltiple fa anys que entrega beques que premien el talent entre els estudiants amb discapacitat brillants: són les beques femtalent i cada beca suposa un ajut de 2.000€. Enguany,  amb més candidatures que mai i gràcies a la Fundació Agbar, El Tenedor i  Bristol Myers Squibb, hem pogut entregar 5 beques. Les persones guanyadores totes amb discapacitat i amb talent han estat:

Ana Pastor Alcaraz

Ana Pastor, guanyadora de la beca femtalent

Té 29 anys i esclerosi múltiple. Graduada en Turisme, Máster en Turisme Urbà i en Direcció i Planificació del Turisme. Actualment, estudia el doctorat a la Universitat Rovira i Virgili dins el Programa de Doctorat en Turisme i Oci, sobre la governança Intel·ligent de les destinacions turístiques. Anna Pastor té especial interés en l’accessibilitat dels destins turístics, la sostenibilitat, viatjar  amb discapacitat i la tecnologia i la discapacitat.

Pau Obregon Gutierrez

Té 26 anys. Graduat en Microbiologia i Màster en Microbiologia Avançada, sempre ha tingut curiositat  i fascinació per la ciència i la natura. Actualment, en Pau Obregon estudia el doctorat en Medicina i Sanitat Animal a la Universidad de Barcelona. Aquest doctorat està enfocat en l’estudi del microbioma animal associat a les patologies veterinàries més recents.

Lourdes López Ortolá

Té 38 anys. Estudia l’últim curs de Treball Social. La Lourdes va estudiar educació infantil amb la motivació de fer que els nens es divertissin aprenent i de despertar en ells la curiositat, l’autonomia, la creativitat i el pensamient crític. La seva dolència li impedeix seguir treballant en jardins d’infància i per això va decidir ajudar a la gent d’una altra manera: com a treballadora social.

Oscar Miró Altarriba

Té 36 anys. Estudiant de tercer curs de Comunicació Audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili. En aquests estudis l’Oscar ha trobat la manera de seguir vinculat a les seves passions: l’escriptura i la música. Vol explicar històries amb imatges i paraules i ambientar films. Tot això, amb un missatge optimista i d’agraïment per les oportunitats que ens brinda la vida, més enllà de les limitacions físiques, mentals, d’edat o econòmiques.

Julia Vives Riera

Té 22 anys. Quan en tenia 14 ja tenia clar que volia estudiar Teràpia Ocupacional. Des de llavors, la Julia ha lluitat per accedir a la universitat, prenent com diu ella el camí més llarg, però en el que s’ha sentit segura per anar avançant cap al seu objectiu. Ara, el seu somni, és combinar la teràpia ocupacional amb els animals i la natura: les seves passions. Vol treballar per evitar que les etiquetes ens condicionin la vida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd