L’ECTRIMS torna al seu format habitual

L’ECTRIMS se celebrarà a Amsterdam del 26 al 28 d’octubre amb la presentació les últimes investigacions en esclerosi múltiple

L’ECTRIMS –Congress of the European Comitte for Treatment and Research in Multiple Sclerosis- és la reunió més gran del món per a neuròlegs i investigadors centrats en l’esclerosi múltiple (EM).  Per primera vegada després de la pandèmia torna al format presencial i se celebrarà a Amsterdam del 26 al 28 d’octubre. Durant l’ECTRIMS tindrà lloc també la conferència anual del RIMS, Rehabilitation in Multiple Sclerosis.

A l’ECTRIMS, les recerques s’han distribuït en 4 àrees principals:

  • Clínica
  • Patogènesis
  • Biomarcadors d’imatge i no imatge
  • Teràpia

Al llarg del Congrés es tractaran aspectes com la remielinització, la ressonància magnètica, els estils de vida i factors ambientals, lembaràs, teràpies d’alta eficàcia i els predictors primerencs dels resultats del tractament de l’EM, entre molts d’altres aspectes. Hi haurà també una sessió de debat oberta amb un grup d’experts i el líder d’opinió en EM John Foley sobre el seguiment dels fàrmacs terapèutics de teràpies biològiques utilitzades en l’esclerosi múltiple.   

Al Congrés hi participaran els màxims experts en esclerosi múltiple com el director i subdirector del Cemcat, Xavier Montalban i Jaume Sastre-Garriga, respectivament. També hi prendran part altres neuròlegs del mateix centre com Mar Tintoré, Carmen Tur, Àngela Vidal i Nicolas Fissolo així com l’infermer Miguel Àngel Robles. Altres experts en EM com Thais Armangué, neuroimmunologa de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Celia Oreja Guevara, neuròlega de l’Hospital Universitari Clínic San Carlos o Luisa Maria Villa de l’Hospital Ramon y Cajal també participaran a l’ECTRIMS.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!