L’aplicació EM Fighter s’amplia amb un nou repte coincidint amb el Dia Mundial de l’EM

Pretén assolir 5.000.000 de punts a finals d’aquesta setmana.

El 28 de maig se celebra el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple i l’aplicació gratuïta EM Fighter, que va néixer l’any passat i que és el primer joc relacionat amb la malaltia, s’ha marcat un nou repte. EM Fighter incorpora en aquesta ocasió l’aventura “Run and Jump”, que manté com a protagonista la neurona Neuri. La protagonista del joc ha de superar obstacles i complir objectius per sumar punts. El primer repte marcat és aconseguir la màxima difusió de l’aplicació en tot el món i superar els 5.000.000 punts, el doble de la xifra aconseguida l’any passat a l’Estat espanyol.

EM Fighter és una aplicació per a dispositius Apple i Android creada amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar la societat sobre l’esclerosi múltiple. L’aplicació, en anglès i castellà, està impulsada per Esclerosis Múltiple España, la Fundació Basca d’Esclerosi Múltiple, la Fundació Esclerosi Múltiple de Catalunya (FEM) i la Fundació d’Esclerosi Múltiple de Madrid, amb la col·laboració de Genzyme, a Sanofi company.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd