La Fundació celebra 30 anys amb jazz

El diumenge 1 de desembre La Locomotora Negra interpretarà “Viatge al món del swing” en un concert solidari per l’esclerosi múltiple a Barcelona

Viatge al món del swing, La Locomotora Negra
Viatge al món del swing, La Locomotora Negra

La Locomotora Negra amb la seva inconfusible música de jazz serà la protagonista del concert de tardor de la Fundació Esclerosi Múltiple. Es tracta d’un esdeveniment cultural i solidari que cada any celebra la Fundació durant la tardor i que serveix com a punt de trobada entre persones amb esclerosi múltiple, familiars i amics de la Fundació. Es tracta d’una trobada informal i cultural que a més a més aquest any coincideix amb la celebració del 30 aniversari de la Fundació i que tindrà el jazz com a protagonista.

Per a la Fundació Esclerosi Múltiple, el concert solidari de la Locomotora Negra serà un esdeveniment especial. El trentè aniversari coincideix amb un moment en què cada vegada es donen més serveis a les persones amb esclerosi múltiple per millorar la seva qualitat de vida i aturar l’impacte de la malaltia. Precisament, enguany la Fundació ha dedicat bona part dels esforços a sensibilitzar la població sobre els símptomes invisibles de l’esclerosi múltiple que no es veuen però que moltes vegades afecten considerablement la qualitat de vida. Els fons recaptats del concert solidari de la Locomotora Negra també es destinaran a programes per lluitar contra aquests símptomes.

L’espectacle cultural de la Locomotora Negra porta el títol ‘Viatge al món del swing’ i es farà a l’auditori Axa de Barcelona (Avinguda Diagonal 547) el diumenge 1 de desembre a dos quarts de set de la tarda. Les entrades pel concert d’aniversari de la Fundació Esclerosi Múltiple ja es poden adquirir per 25€.

1 comentari

  1. CLELIA ORIETTA IBARRA GARCÍA ha dit:

    Maravillosa iniciativa de un conjunto de los grandes del jazz

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!