La “World Compliance Association” firma un conveni de col·laboració amb la Fundació Esclerosi Múltiple

El 6 de maig de 2019 va tenir lloc a Barcelona la signatura del conveni de col·laboració entre la World Compliance Association (WCA) i la Fundació Esclerosi Múltiple per realitzar projectes relacionats amb el compliance al tercer sector.

La Fundació Esclerosi Múltiple està compromesa amb la transparència i compta amb el distintiu que atorga la Fundació Lealtad, també membre honorífic de la WCA, en garantia del compliment de les exigències de transparència i eficàcia en la gestió.

En el compromís amb la transparència, des de la Fundació publiquem les dades econòmiques, memòries i auditories de forma pública. També comptem amb un codi de bon govern i un canal de denúncies, facilitat per la WCA.

Gràcies a aquest acord, la Fundació podrà fer ús del servei de consultes de l’associació i participar en les seves comissions de treball, així com gaudir de descomptes en activitats organitzades per la WCA i accedir a la seva borsa de treball.

Amb aquest acord s’espera posar en valor l’esforç que suposa l’impuls del Compliance, així com aprendre del camí recorregut per altres organitzacions membres a través de l’intercanvi d’experiències.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *