La primera Comunitat d’EM online de parla hispana ja té 1.700 membres

El 90% dels seus membres de la Comunitat EM són de l’Estat espanyol i un 75% de les persones que la formen són dones

Comunitat EM

La primera Comunitat d’esclerosi múltiple online de parla hispana ja té 1.700 membres. La Comunitat va néixer fa uns mesos i és un espai virtual que facilita el coneixement de l’esclerosi múltiple, la formació i l’intercanvi d’experiències.

La Comunitat EM ha estat creada i impulsada per la FEM amb la col·laboració de Novartis i ara s’ha presentat. Un 75% dels seus membres són dones i un 57% tenen entre 35 i 54 anys.

El nou espai neix amb l’objectiu de ser un lloc de referència de les persones amb EM on trobaran tots els continguts sobre esclerosi múltiple. Es tracta que la persona amb EM pugui trobar-hi tota la informació sobre esclerosi múltiple, a més de l’agenda, formació i, alhora, interactuar amb altres persones amb EM a través del fòrum. Dins la Comunitat hi ha recursos d’interès com infografies, webinars i tallers, entre d’altres.

A la presentació de la Comunitat, que ha moderat Pedro Soriano, infermer i divulgador expert en salut i president de l’associació FFC pacients hi ha participat:

  • Rosa Masriera, directora executiva de la FEM
  • Cristina Quindós, usuària de la Comunitat que té esclerosi múltiple
  • Luciana Midaglia, neuròloga del Cemcat
  • Orlando Vergara, director de la Unitat de Neurociències de Novartis España

Mira la presentació de la Comunitat EM

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!