La poma solidària torna als supermercats

El 16 d’octubre trobaràs “Una Poma per la Vida” als Bonpreu i Esclat i ara ja la pots comprar en línia

Una Poma per la Vida

“Una Poma per la Vida” torna als supermercats Bonpreu i Esclat! Ho farà el dissabte 16 d’octubre, després que l’any passat no hi pogués ser a causa de la pandèmia.

Al llarg de la jornada, voluntaris i voluntàries de tots els Bonpreu i Esclat t’oferiran la poma solidària amb l’esclerosi múltiple.

Com hi puc participar?

  • Apropa’t al taulell on hi haurà la poma solidària i la persona voluntària.
  • Tria la poma i el missatge que acompanya la poma.
  • La poma pot ser un regal per a una persona estimada o un auto regal solidari.
  • Les pomes solidàries són totes de proximitat de Girona i de Lleida.
  • La poma es paga a la caixa amb la resta de la compra i costa 1,5 €.
  • Si vols la poma i no hi ha cap persona voluntària, pots agafar la poma del taulell i portar-la a la caixa amb la resta de la compra.

Què passa quan compro una poma?

Comprar la poma solidària ajuda a canviar vides. Estaràs contribuint a la recerca, que és la nostra esperança, i que fins ara cada any està donant fruits amb nous tractaments. També estaràs fent possible l’acompanyament de les persones amb esclerosi múltiple, que després del diagnòstic necessiten serveis i suport per poder viure amb la màxima qualitat de vida.

I si vull col·laborar i no puc anar al supermercat?
No passa res. Pots comprar també la poma en línia des de la web.

 

  1. Entra a www.unapomaperlavida.cat
  2. Tria quantes pomes vols regalar i a qui li farà il·lusió aquest regal.
  3. Tria la frase que vols enviar juntament amb la poma.
  4. Rebràs per correu electrònic la poma virtual que té el mateix valor que la física amb la diferència que no la podràs mossegar.

I si a més a més, tens ganes de donar-nos un cop de mà i ser protagonista d’”Una Poma per la Vida” i regalar una part del teu temps fent de voluntari/ària no dubtis a apuntar-te aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd