La imatge del Mulla’t 2021

La il·lustradora i dissenyadora de Barcelona Judit Canela és l’autora de la imatge del Mulla’t per l’esclerosi múltiple d’aquest any

La imatge del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ és fresca i divertida amb colors alegres, vius i molt estiuencs. La imatge d’aquest any és obra de la il·lustradora i dissenyadora de Barcelona Judit Canela, que ha fet el disseny de forma totalment solidària i desinteressada.

L’obra de Judit Canela es caracteritza per un estil colorista i amb un punt d’humor que encaixa molt bé amb el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. La dissenyadora ha treballat, entre d’altres, per l’Ajuntament de Barcelona, l’Hospital Sant Joan de Déu i l’editorial Cruïlla.

La imatge del Mulla’t, amb una noia llençant-se a la piscina, és el punt de partida de la campanya, que tindrà el seu dia clau l’11 de juliol i que es preveu que tingui una part virtual i una presencial, com ja va tenir l’any passat. Igualment, el disseny inclou tota una sèrie de personatges com la nena que juga amb la pilota o la nedadora.

El Mulla’t tindrà com cada any catàleg amb articles que ja estem preparant i que es podran comprar on-line o a les piscines.

5 comentaris

 1. Ma. Àngels Solé Gil ha dit:

  M’agrada. Línies senzilles i acolorides. Espero que els materials quedin molt xulos!! Som-hi!!

  1. Fundació Esclerosi Múltiple ha dit:

   Gràcies!! Ens agrada que t’agradi

 2. Joan Ferrà ha dit:

  Fantàstica il·lustració!

 3. Josep Bartolomé ha dit:

  Ja havia vist treballs d’aquesta jove però gran il·lustradora. en el seu traç senzill hi trobes tot el sentit al que vol dir, sempre amb molt bon criteri i bon rotllo!

 4. Francesca Fradera ha dit:

  Elegant i molt vital!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd