La FEM renova la participació al programa Incorpora

La FEM va aconseguir que 73 persones trobessin feina gràcies a aquest programa l’any passat

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) ha renovat la seva participació en el programa Incorpora d’integració laboral que la Fundació “la Caixa” porta a terme a tot l’estat Espanyol i part de l’estranger. Dins d’aquest programa, la FEM va aconseguir 73 insercions laborals de persones amb esclerosi múltiple o altres discapacitats físiques durant l’any 2021.

Cristina Segura, nova responsable del programa i directora d’Acció social a la Fundació “la Caixa”, va explicar que l’any 2021 es van obtenir un total de 41.482 insercions totals, 9.909 de les quals eren persones amb discapacitat, mentre que la resta era de persones amb risc d’exclusió social.

Les 41.482 insercions  laborals suposen un augment del 21% respecte a l’any 2020 i un augment del 12,03% respecte a l’any 2019. Així, el treball conjunt entre el teixit associatiu i el mercat laboral durant els 15 anys que fa que existeix Incorpora està trobant l’encaix necessari per contribuir al canvi cultural que la societat necessita per apropar-se a la plena inclusió.

Amb la renovació per part de la Fundació Esclerosi Múltiple, del nou conveni per aquest 2022, hi haurà 104 les entitats socials que formem part del Grup de Barcelona, amb 282 tècniques i tècnics.

La Fundació “la Caixa” destina anualment una partida de 3.819.000 € al Programa Incorpora, per continuar treballant en xarxa de cara a aconseguir impactar en el desenvolupament de les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa de les empreses compromeses amb la inserció de persones amb discapacitat.

 

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!