La FEM i Travelperk: aliança per a la inclusió

Una col·laboració per fomentar el coneixement sobre la discapacitat en l’entorn laboral

 Les aliances establertes entre entitats socials i teixit empresarial són imprescindibles per fer sostenibles els projectes que donen resposta a les necessitats de les persones que atenem.

Entre aquestes aliances des de la Fundació Esclerosi Múltiple comptem des de fa un any amb una nova i important aliada, l’empresa Travelperk. L’objectiu prioritari d’aquesta aliança és dur a terme un acompanyament a mida per part de la FEM, per facilitar el desenvolupament d’una empresa més diversa, inclusiva i equitativa.

Amb una plantilla procedent de més de 30 països diferents on la diversitat forma part de l’ADN i de la cultura de Travelperk, des del servei femtalent de la FEM, s’ha anat donant forma i implementant de manera conjunta diferents accions, per tal d’incloure-hi discapacitat com a part de la seva diversitat més enllà de les obligacions legals.

Per aquest 2023 renovem col·laboració, comptant amb el suport Travelperk al projecte de formació i ocupabilitat per a persones amb esclerosi múltiple i/o discapacitat de la FEM. Aquesta col·laboració se centrarà en:

  • Captació i retenció de talent divers
  • Aprendre a dur a terme un procés de selecció inclusiu
  • Facilitar eines per a la gestió interna de la discapacitat.
  • Optimització de processos que afavoreixin la normalització de la discapacitat.

Junts sumem!

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!