La FEM i Aldees Infantils col·laboren per la inserció de la discapacitat

Les dues entitats oficialitzen per escrit una col·laboració que va començar fa anys i que cada vegada creix més

Conveni de col·laboració entre la FEM i Aldeas Infantiles

El passat divendres 10 de febrer, la FEM va signar un conveni de col·laboració amb Aldees Infantils Catalunya, de cara a continuar treballant plegades la inserció de persones amb discapacitat en l’entorn laboral.

Ja fa més de 4 anys que Aldees promou la igualtat d’oportunitats a través de la contractació dels serveis del Centre Especial de Treball de la Fundació Esclerosi Múltiple (femcet), però motivada pels seus valors de compromís i confiança, ha volgut fer un pas més i assumir aquesta responsabilitat com a pròpia per crear una plantilla diversa i inclusiva.

Durant el 2023, des del servei d’intermediació laboral femtalent de la FEM, farem una auditoria dels llocs de treball que Aldees Infantils acostuma a necessitar, donarem a conèixer la simptomatologia de l’esclerosi múltiple i com pot afectar en l’entorn de treball. Igualment, parlarem de possibles adaptacions a la feina, i farem una selecció per donar cobertura a futures vacants que vagin sorgint.

D’aquesta manera, s’anirà treballant la sensibilització prèvia per dotar de les eines i recursos necessaris per aconseguir una política inclusiva que no deixi a ningú enrere i és que per sobre de tot es pretén aconseguir la inclusió dels col·lectius més vulnerables.

 

 

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!