La FEM, a la Marató de Barcelona

Èric Domingo intentarà batre el Rècord Guinness empenyent una cadira de rodes de la seva mare que té EM a la Marató de Barcelona

La Fundació Esclerosi Múltiple tornarà a estar representada a la Marató de Barcelona amb Èric Domingo, que correrà a la cursa empenyent la cadira de rodes de Sílvia Roldán, la seva mare que té esclerosi múltiple.

No és el primer cop que ho fa, ja que Èric Domingo ja ha participat en altres edicions de la marató de Barcelona i a les maratons d’altres ciutats, com Sevilla, sempre amb la seva mare i sempre amb la intenció de donar visibilitat a l’esclerosi múltiple. A Sevilla, es va marcar el repte de superar el Rècord Guinness de córrer empenyent una cadira de rodes i no ho va aconseguir. Aquest diumenge 7 de novembre ho intentarà de nou Barcelona.

La Marató de Barcelona serà especial per l’Èric i la Sílvia. Ho serà més que mai perquè la Sílvia es va contagiar de covid aquest estiu i ho va passar realment molt malament. Afortunadament va aconseguir superar el virus i ara té més ganes que mai de travessar la meta de Barcelona amb el seu fill.

L’Èric i la Sílvia participaran en la marató de Barcelona amb un doble objectiu: batre el Rècord Guinness i aconseguir 3.000 € per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple. Els ajudes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd