La EM en primera persona a Moventia

Ramon Arroyo, que va inspirar la pel·lícula ‘100 metros’, explica la seva experiència en una xerrada

Coincidint amb el Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, la FEM va organitzar per a l’empresa Moventia una xerrada amb Ramon Arroyo, que tot i tenir esclerosi múltiple va aconseguir finalitzar un ironman anys després de rebre el diagnòstic. La pel·lícula “100 metros“, que protagonitza Dani Rovira, està basada en la seva experiència amb l’esclerosi múltiple.

Ramon Arroyo va explicar tot el procés d’acceptació pel qual va haver de passar durant els dos primers anys després del diagnòstic. No va ser una etapa fàcil, i molt menys durant tot el temps en què es va tancar en si mateix sense deixar que el poguessin ajudar.

Els dos pilars que el van ajudar a sortir de la situació en què es trobava van ser poder tornar a recórrer els 100 metres que separaven casa seva de la parada de l’autobús, i l’equip, la seva família, amics i companys. Gràcies a ells, la seva vida va poder fer un gir radical fins a arribar on es troba avui. La xerrada no va deixar indiferent ningú de l’auditori de Moventia. D’una banda, va contribuir a entendre una mica millor com es viu amb esclerosi múltiple i de l’altra, va reforçar la motivació interna en un moment incert com l’actual.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!