La directora de l’ICS visita la FEM

Yolanda Lejardi s’interessa pel programa Activació i remarca la importància de treballar en xarxa

La FEM ha rebut la visita de la directora de l’Institut Català de la Salut, Yolanda Lejardi. La directora de la FEM, Rosa Masriera, ha mostrat a Lejardi els nous espais de la FEM on es desenvolupa el nou programa Activació per a persones amb esclerosi múltiple. Es tracta d’un projecte innovador que posa al centre la persona i fomenta la seva intervenció en tots els processos de decisió en salut, formant-la i acompanyant-la per aconseguir una correcta gestió de l’EM, que afavoreixi una millor qualitat de vida.

Yoland Lejardi va mostrar-se interessada en el programa i va remarcar la importància del territori en tot l’abordatge en salut. Igualment, va destacar el paper de l’atenció primària i la importància del treball en xarxa entre tots els agents que treballen per a la millora de la salut de les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd